De jachthaven uniek gelegen tussen duinen en het havengebied van Rotterdam. Het water vormt de kern van het Recreatiegebied de Brielse Maas, 750 hectare groot, ongeveer 10 kilometer lang.Langs het meer is er van alles te doen. Aan steigers en in haventjes mag vrij worden afgemeerd. Er zijn strandjes, met veilig afgebakende zwemplaatsen en op vrijliggende paden kunnen langs het meer fietstochten worden gemaakt.
De jachthaven is de basis van onze onderneming, wij beschikken over een ruim aantal ligplaatsen waarvan de meeste zijn voorzien van “alle gemakken”.
Wat hebben we nog meer in huis, een watersportwinkel met alles voor de watersport zoals; accessoires, lakken, antifoulings, wetsuits, zwemvesten, skivesten, touwwerk, VETUS equipment en…heel belangrijk, een goed advies.

Onderhoud aan uw schip , denk aan antifouling, anodes vervangen,boegschroef inbouwen enz. en servicebeurten zijn bij ons in goede handen.
Verkoopbemiddeling van gebruikte schepen, al dan niet in samenwerking met Doeve Makelaars Jachten en Schepen.

Brasserie Aqua is het waterkantrestaurant waar u kunt genieten van ‘een drankje of een hapje’ met prachtig uitzicht over het water.
Het vrije vakantiegevoel wordt compleet als u uw bezoek combineert met een tocht met één van onze  “Amigo”verhuursloepen. Uiteraard staat u zelf aan het roer.